En Sevdiğim Kahvaltı; Bazlama Nişantaşı

0

En sevdiğim öğün ve son zamanların en popüler Çeşme @bazlama.kahvalti ‘yı yazmayı atladığımı farkedip hemen kısaca özetlemek istiyorum. Çeşme’de ünlenen kahvaltılarını kış ayında İstanbul’a taşıyan @bazlama.kahvalti Nişantaşı 1901 Salata New York’ta hizmet vermeye basladı ve hala devam ediyor. Bu muhteşem kahvaltı 🔮Cuma-Cumartesi ve Pazar günleri kişi başı / 40TL (Sınırsız çay eşliğinde)

1497261_731045923697856_4934369448038128422_n
İstisnasız balon gibi kabarık şekilli pişileri ve menemenleri en sevdiklerimden biri oldu 😋 reçeller, sucuklar, zeytinyağları, zeytinler masa da görünen herşey Çeşme’den ve hepsi inanilmaz lezzetli👌 Bu sıralar yoğunluktan kapıda çok fazla bekleyenler olduğunu duydum ama bence buna bile değer…

Bazlama kahvaltının en sevdiğim yönü de doymadan sofradan kalkmıyorsunuz israf etmemek için küçük tabaklarda sunuluna kahvaltılıklardan bittiğinde tekrar yenisi isteyebiliyorsunuz.

Yaz ayında tekrar Çeşme’de de faaliyet gösterecek olan Bazlama Kahvaltıyı mutlaka deneyimleyin yoksa çok şey kaçırırsınız.

Bazlama Kahvaltı Adres: Teşvikiye, Osman F. Seden Sk. No:8, 34365 Şişli/İstanbul

Çeşme Bazlama Kahvaltı Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Paylaş:

Yazar Hakkında

Keşif Perisi, tahmin edebileceğiz gibi harika bir keşif rehberi. Yeni yerler keşfetme arzusuyla çıktığım bu yolda mekanlardan,otellere, seyahatlerden, organizasyonlara kadar pek çok alanda yeni keşifler yapıyorum.

Leave A Reply