Erken Rezervasyon Fırsatları İle Tasarruf Etmek Çok Kolay!

0

Erken Rezervasyon Fırsatları İle Tasarruf Etmek Çok Kolay!

Yüksek indirim oranları ve cazip ödeme seçenekleri sunan erken rezervasyon kampanyaları başladı! Bu kampanyalardan faydalanarak siz de uygun fiyatlarla ülkemizin en gözde tatil bölgelerinde deniz kum güneş üçlüsünün tadını çıkarabilir, birbirinden konforlu otellerde konaklayabilirsiniz. İster deniz tatili yapmak isteyin ister kültür turizmi ister gurme turizmi ya da kayak tatili… Tatil planlarınızı son dakikaya bırakmayın! Uygun fiyatlarla tatil yapmak için Prontotour’un erken rezervasyon kampanyalarını değerlendirebilirsiniz. Tatil sezonunda karşılaşabileceğiniz fiyatlara oranla hem yurt içi turlarında hem de yurt dışı turlarında büyük indirimlerden yararlanabilmek için acele edin!

Bütçe Dostu Tatil İçin Erken Rezervasyon

Tatil demek tüm senenin stresini atmak demek! Eğer siz de bütçenizi yormadan keyifli bir tatil yapmak isterseniz birbirinden cazip indirimlerin yapıldığı erken rezervasyon dönemini değerlendirebilirsiniz. Kendiniz ve sevdikleriniz için erkenden yer ayırtarak tatil giderlerinizden önemli oranlarda tasarruf edebilirsiniz. Marmaris, Bodrum, Çeşme, Antalya ve Kaş gibi gözde tatil merkezlerinde hayalinizdeki tatili ekonomik fiyatlarla yapabilirsiniz. Ultra her şey dahilden yarım pansiyona kadar pek çok farklı konseptten kendinize uygun olanı seçerek online rezervasyon yaptırabilirsiniz. Çocuklu aileler için her türlü kolaylığı ve konforu sunan oteller ruhunuzda terapi etkisi gösteriyor. Erken rezervasyon döneminin kampanyalı fiyatları en lüks hizmetleri sunan deluxe otellerden en sakin tatil atmosferini sunan huzurlu otellere kadar birçok alternatif sağlıyor. Hem bütçenize hem isteklerinize hitap edecek bir tatil için vakit kaybetmeden rezervasyonunuzu yaptırmalısınız çünkü avantajlı fiyatlardan yararlanmak isteyen tatilseverler erken rezervasyon kontenjanlarını hızla tüketiyor!

Hem İndirimli Hem Taksitli Tatil Keyfi!

Erken rezervasyon avantajları sadece indirimle sınırlı kalmıyor! %50’ye varan indirimlerden yararlanırken ödemenizi cazip taksitler halinde de yapabilirsiniz. Gezilecek yerler listeniz kabarmaya başladıysa tatil planlarınızı daha fazla ertelemeyin! Avrupa’nın masal kentlerini görmek, Ege’nin el değmemiş koylarında yüzmek, Karadeniz’in yaylalarında ciğerlerinizi oksijenle doldurmak, Güneydoğu Anadolu’nun eşsiz lezzetlerini tatmak, birbirinden romantik otellerde balayı geçirmek… Aklınızda ne tür bir tatil olursa olsun erken rezervasyon kampanyaları hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenize yardımcı oluyor. Hem zevkinize hem de bütçenize uyan oteli seçerken Kıbrıs otellerini de değerlendirebilirsiniz. Gündüzleri aqua parklarda serinlemek, geceleri ise favori sanatçılarınızın konserlerinde eğlencenin dibine vurmak için Kıbrıs otellerini tercih edebilirsiniz.

Erken Rezervasyon İle Yerinizi Garantiye Alın

Tatil planınızı erkenden yaparak tatile ne kadar bütçe ayıracağınızı aylar öncesinden belirleyebilirsiniz. Tatil bölgelerindeki yerinizi erkenden ayırtmak maddi kolaylıklar sağladığı gibi yaz tatili belirsizliğini de ortadan kaldırarak yıl içinde işlerinize daha iyi odaklanmanızı sağlar. Tatil planınızı son dakikaya bırakırsanız beğendiğiniz otellerde veya hayalini kurduğunuz turlarda yer bulmakta zorlanabilirsiniz. Mayıs ayında başlayan ve ekim ayına kadar devam eden tatil sezonunda meydana gelen yoğunluk sebebiyle yüksek fiyatlarla karşılaşabilirsiniz. Prontotour’da erken rezervasyon döneminin ekonomik fiyatlarından yararlanarak yerinizi erkenden ayırdıktan sonra yapmanız gereken tek şey heyecanla tatilinizin başlayacağı tarihi beklemek olacak.

Hayalinizdeki Yurt Dışı Turunu Ertelemeyin!

Uzun zamandır hayalini kurmakta olduğunuz Avrupa turu için rezervasyon yaptırmanın tam zamanı! Hayallerinizi ertelemek yerine harekete geçebilir ve erken rezervasyon fırsatlarından faydalanarak sanat kokan Avrupa kentlerini uygun fiyatlarla ziyaret edebilirsiniz. Erken Rezervasyon döneminde İtalya, İspanya ve Fransa gibi Avrupa’nın en gözde rotalarına seyahat edebilirsiniz. İskandinavya turları ile Viking topraklarında unutulmaz bir kültür tatili yapabilirsiniz. Prontotour’da indirimli fiyatlar Japonya, Singapur ve Vietnam gibi Uzak Doğu ülkelerini kapsayan turlar için de geçerli. Size en uygun tur veya otelde cazip fiyatlarla yer ayırtmak için Türkiye’nin lider tur operatörü Prontotour’un web sitesini ziyaret edebilirsiniz! 2020 erken rezervasyon fiyatlarının süre ve kontenjanla sınırlı olduğunu unutmayın!

Paylaş:

Yazar Hakkında

Keşif Perisi, tahmin edebileceğiz gibi harika bir keşif rehberi. Yeni yerler keşfetme arzusuyla çıktığım bu yolda mekanlardan,otellere, seyahatlerden, organizasyonlara kadar pek çok alanda yeni keşifler yapıyorum.

Leave A Reply