Mövenpick Hotel İstanbul; İstanbul’un Kalbinde İsviçre Esintisi

0

İsviçre menşeili, nefis çikolataları, dondurmaları ve leziz fondülerinden hatırlayacağınız Mövenpick Hotel İstanbul, 4 Levent’te İstanbulun modern iş ve alışveriş merkezinin kalbinde bulunan business bir otel olmanın yanı sıra harika bir Spa’ya sahip hem iş, hem tatili bir arada yapabileceğiniz bir ortam sunuyor. Otele girer girmez iş otellerindeki sıkıcı ortamın tam tersine huzur sunduğunu fark edeceksiniz. Check-in yaptıkran sonra lobide bulunan Mövenpick Dondurma büfesinden cevizli dondurma denedim ve çok beğendim.

Oda özelliklerine gelirsek; Klasik Mövenpick otellerinde bulunan en sevdiğim detay olan cam bölmeden yatağa doğru görünen küvet bölümü harika ve romantik bir tasarım aynı zamanda geniş bir yatak ve çalışma masası da iş otellerindeki rahatlığı temsil eden en büyük özelliklerinden biriydi. Ayrıca odama geçtiğimde beni bekleyen çikolata, şarap ve meyve tabağı ikramları mest etti.

Azzur Restaurant Akşam Yemeği; Mövenpick Otel içerisinde bulunan, İsviçre ve Türk mutfağından yaratıcı lezzetler sunan AzzuR Restaurant’ta yediğim akşam yemeği muhteşemdi. Bu restoranda kötü bir yemek yemek neredeyse mümkün değil, şuana kadar 2 kez denedim ve her lezzet hafızamda yer etti diyebilirim.

* Karışık yeşil salata küçük porsiyon 15TL ile porsiyon 25TL.

* Ana yemek olarak tercih ettiğim;

Izgara dana bonfile 65TL.

Zürih usülü dilimlenmiş süt danası küçük porsiyon 40TL, Porsiyon 60TL

Yemeğin sonunda tatlı olarak aldığım meyve salatası ile birlikte sunulan ”Elmalı Tart” ile ” Mövenpick dondurması”  çok lezzetliydi.

SPA Bölümü; Yemekten hemen sonra kullandığım spa bölümü muhteşemdi. Mövenpick Otel, kapalı yüzme havuzları, jakuzi saunalar, buhar odaları ve masaj seçeneklerini içeren spa‘nın yanı sıra ve gym alanına da sahip. En başta da belirttiğim gibi otelin en güzel özelliklerinden biri de bu kısım iş otellerinin sıkıcılığından sıyrılmayı sağlayan relax bir ortam sunuyor. Burada geçirdiğim dakikalardan sonra kendimi yenilenmiş ve tazelenmiş hissettim.

Spa sonrası harika ve çok rahat uyku ile sabaha uyandığımda beni bekleyen şahane kahvaltının detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

Kahvaltı; Hem otel de konaklayanlar için, hem de dışarıdan gelenler için nefis bir kahvaltı büfesi mevcut. Kahvaltıda, sıkma portakal suyu, omlet, peynir, zeytin, sucuk, salam, kuru et, yöresinden gelen reçel çeşitlerinden pankek, börek ve pidelere kadar adeta uzun bir brunchı aratmayan bir çok çeşit sunuluyor.

Altın vuruşu kahvaltı ile yaptıktan sonra otelden ayrılma vakti gelmişti dört dörtlük hizmet kalitesi ile unutulmaz bir hafta sonu geçirdiğim Otel’i mutlaka ziyaret etmelisiniz sadece iş için değil, ayrıca romantik ortam arayan çiftler ve huzurlu ortam arayan aileler için de öneriyorum.

Mövenpick Hotel Istanbul

Eski Büyükdere Caddesi No. 3, 4. Levent | 34330  Istanbul | Turkey

+90 212 319 29 29 | hotel.istanbul@movenpick.com

Paylaş:

Yazar Hakkında

Keşif Perisi, tahmin edebileceğiz gibi harika bir keşif rehberi. Yeni yerler keşfetme arzusuyla çıktığım bu yolda mekanlardan,otellere, seyahatlerden, organizasyonlara kadar pek çok alanda yeni keşifler yapıyorum.

Leave A Reply