Online Otobüs Bileti ile Kolay Ulaşım

1

Online otobüs bileti deyince akla gelecek olan ilk site, otobüs firmalarının web sitesi olsa da, tümünü biraraya getiren oBilet, akla gelmeyeni yapıyor ve bizi kolay ulaşım ile tanıştırıyor.

Biz gezginlerin en büyük derdi seyahat sırasındaki gereksiz zaman kayıplarıdır, otobüs bileti aramak ve almak ile uğraşacağımız vakti, yeni gezi hayalleri kurmaya ayırabiliriz ve bunun için bize bu işi kolaylaştıran uygulama ve siteler imdadımıza yetişiyor. Benimle birlikte 1.000.000’un üzerinde app. kullanıcısına ulaşan oBilet; hayatımızı kolaylaştıran mobil uygulamalar ve web sitelerinin başında geliyor.

obilet yollarda

Onlarca otobüs firmasının tüm seferlerini, tek tek, detaylı, tüm fiyat seçenekleriyle karşımıza çıkartan oBilet, en iyi fiyatları sunduğu gibi, bize de firma seçmekten, seçtiğimiz firmanın koltuğunu belirlemeye birçok kolaylığı sunuyor, üstelik bilet tek tıkla; üstelik ücretsiz.

2015’te Master Card tarafından Avrupa’nın en iyi seyahat uygulaması seçilen oBilet’i, kesfetsene.com organizasyonuyla birçok gezi bloggerı arkadaşımız bizzat denedi, çok memnun kaldı, bizlere de önerdi. O vesileyle tanıştığımız oBilet; saat kaçta hangi firmadan sefer var, o otobüste yer var mı, varsa o yer cam kenarı mı gibi sorularımıza anında cevap veriyor. Üstelik web sitesinde ya da mobil uygulamada herhangi bir sorun yaşarsak; 7 gün 24 saat müşteri hizmetlerine de ulaşabiliyoruz.

2015’te 1,5 milyondan fazla biletlemenin yapıldığı oBilet, alanında Türkiye’nin en iyi online bilet satış platformlarından biri ve şaka gibi ama tümüyle ücretsiz. Hem en uygun seçenekleri ve en ucuz otobüs bileti alternatiflerini bizlere sunuyor, hem bunu yaparken çok fazla zaman kazandırıyor hem de bizlerden hiçbir ek ücret almıyor. Şahane değil de ne?

Sizler de oBilet ile tanışırsanız, neden onları bu kadar övdüğümü anlar, otobüs yolculuklarınızı biraz daha kolay ve keyifli hale getirebilirsiniz.
Bugüne kadar oBilet’i hiç ziyaret etmediyseniz, size bir haberim var; oBilet sadece 2015’te 50.000.000’dan fazla (Evet; 50 Milyondan fazla) kez ziyaret edilmiş. En azından 2016, 2017,2018…. ve gelecek için eksik kalmayın, siz de bir deneyin, hızlı ve ucuz online otobüs bileti ile tanışın. Şuraya tıklayın: Online otobüs bileti

Paylaş:

Yazar Hakkında

Keşif Perisi, tahmin edebileceğiz gibi harika bir keşif rehberi. Yeni yerler keşfetme arzusuyla çıktığım bu yolda mekanlardan,otellere, seyahatlerden, organizasyonlara kadar pek çok alanda yeni keşifler yapıyorum.

1 Yorum

  1. Yıllardır her seyahate çıkacağım zaman benzer sitelerden uçak bileti bakarken “Neden bu sitelerin benzeri otobüs bileti için yapılmaz?” der dururdum.Bu güzel keşif için çok teşekkürler Derya Hanım.Sadece mükemmel gezi ve yeme-içme yazıları yazmakla kalmıyor, hayatımızı kolaylaştıracak bilgiler vermeyi de ihmal etmiyorsunuz efendim.

Leave A Reply