The Grand Tarabya Otel Brunch Sezonunu Açtı.

0

20160306_123843Tarabya’ya gittiğimde kendimi İstanbul’un içinde tatildeymişim gibi hissediyorum. İlkbahar gelirken @thegrandtarabya oteli brunch sezonunu açtı. Pazar günlerinin en vazgeçilmez en önemli öğünü olan kahvaltıları ”The Grand Tarabya Oteli’‘ Boğaz’ın en göz alıcı yerinde pazar günleri 12.00 ile 15.00 arasında sunuyor. Brunchta isteğinize göre omlet, waffle ve pankek tercihinde bulunabiliyorsunuzGözlemeler, mantılar, zeytinyağlılar, mezeler, ızgaralar, et ve balık bölümü, döner, binbir çeşit tatlılar sunulan bu ihtisamli brunch pazar gününüzü çok özel kılacak.

20160306_122856

Pazarları “Güne nerede şöyle şahane bir yemek ve manzarayla başlasak” diyen ve kalabalıktan bunalan İstanbullular’a iyi bir haber var. Boğaz’ın eşsiz manzarasına sahip The Grand Tarabya Oteli, muhteşem Pazar ‘brunch’larına tekrar başladı. The Grand Tarabya, İstanbul’un hem trafiğine hem insan kalabalığına uzak, Boğaz’ın en eşsiz ve sessiz köşesi Tarabya koyunun yeşil sırtlarına, Boğaz’ın muazzam manzarasına karşı nefis bir brunch sunuyor.

IMG_20160306_141043 Kahvaltımız bittikten hemen sonra zeytinyağlılar, mezeler ve ızgara bölümünden birşeyler seçerek öğle keyfi yapmaya karar verdik anladıkki buradan doymadan çıkmak yok.Sonrasında hemen yanı başınızda sizi nefis gözlemeler mantılar ve risottolar bekliyor olacak. Izgaralar bölümünde ise Adana kebaptan kuzu şişe ve bonfileden ızgaralara kadar şeflerin sizin için özenle hazırladığını lezzetlerle karşılaşacaksınız. Brunch Menüsü’nün meze ve zeytinyağlı bölümünde ise 18 ayrı çeşit sizi hazır bekliyor olacak. Domates dolması, patlıcan salatası, humus, fava, mercimek köftesi bu lezzetlerden sadece bir kaçı. Soğuk büfede ise kuşkonmazdan, enginar kalbine, et ve balık carpacciolardan, ahtapot salatasına kadar 12 çeşit yer alıyor. Her şeyin düşünüldüğü brunchlarda salata büfesi, turşu büfesi ve peynir büfesi bu eksiksiz menüyü tamamlıyor.

IMG_20160306_14503320160306_145319

Tatlılar bölümü ise tatlı düşkünlerinin rüyalarından uzun süre çıkmayacak gibi hazırlanmış. Dünya ve Türk mutfağının çeşitli lezzetlerini bir arada bulunduran tatlı büfesinde limonlu, çikolatalı, muzlu, portakallı kekler ve pudingler harika soslar eşliğinde buluşuyor. Osmanlı tatlılarından vazgeçmek istemiyorsanız baklava, kazandibi, cezerye, pestil, helva, lokum ve pişmaniye gibi geleneksel tatlar tam size göre.

Minik misafirlerin de unutulmadığı The Grand Tarabya Pazar Brunch’ında, minik pizzalar, hamburgerler, ızgara sosisler ve patates kızartmaları çocukların eğlenerek yiyecekleri  standının vazgeçilmezlerini oluşturuyor. Ayrıca dileyenler brunch boyunca The Grand Tarabya’nın oyun odasından ücretsiz yararlanabiliyorlar.

 The Grand Tarabya Pazar Brunchları’nın tadını  150 TL’lik fiyatıyla çıkarabilirsiniz.

The Grand Tarabya

Haydar Aliyev Caddesi No:154 Tarabya – İstanbul

Rezervasyon için :

Tel :   (0212) 363 33 00

The Brasserie - The Grand Tarabya Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Paylaş:

Yazar Hakkında

Keşif Perisi, tahmin edebileceğiz gibi harika bir keşif rehberi. Yeni yerler keşfetme arzusuyla çıktığım bu yolda mekanlardan,otellere, seyahatlerden, organizasyonlara kadar pek çok alanda yeni keşifler yapıyorum.

Leave A Reply