Antalya Lara Bölgesi; Lara World Otel

0

Doğal  güzellikleri, şelaleleri, tertemiz denizi ile Akdeniz’in odak noktası Antalya’da güzel bir otel tavsiyesi Lara World Otel.

Antalya Lara Bölge’sinde bulunan Lara World Otel ‘in 65 odası bulunuyor ve otel Antalya Havalimanına 15dakika uzaklıkta yer alıyor. * Merkeze uzaklığı 15 dakika civarında yer alıyor. * Düden şelalesi yürüyerek 15 dakika.
Otelin denize uzaklığı 250 metrelik yürüyüş mesafesinde olan özel plajı ayrıca yarı olimpik açık havuzu bulunmaktadır. Aile oteli otelin önünden her iki dakika da bir otobüs geçiyor. ☺️ Alkolsuz her şey dahi olmak üzere hizmet veriyor. Alkollü içecek isterseniz ücretli olacaktır.

 

Otel’de haftada 3 gün etkinlik var. Otel müşterilerine ücretsiz sunuluyor. Oryantel, canlı müzik ve Türk gecesi yapılıyor. Ben Türk gecesine denk geldim ve çok eğlendim.😊👌

Antalya’nın Lara bölgesinde hizmet veren Lara World Hotel olarak güvenlik ve temizlik tedbirleriyle beraber eğlenceyi sunan yarı olimpik açık havuzu bulunuyor. Çocuklar için çocuk havuzu mevcuttur.

Havuz kenarında, dinlenme alanları, salıncaklar ve havuz barı bulunuyor.

 

Genel olarak yemekler lezzetli, plaja yakın, odalar rahat.

Antalya Lara Bölgesinde uygun ve temiz ve konumu Harika yemekleri nefis bir otel olarak Lara World Oteli tercih edebilirsiniz.

Telefon : +90 242 349 3868
Faks : +90 242 349 5418
E-posta: info@hotellaraworld.com
Adres : Güzeloba Mh. 2295 Sk. No : 21 Lara / Antalya / Türkiye

 

Paylaş:

Yazar Hakkında

Keşif Perisi, tahmin edebileceğiz gibi harika bir keşif rehberi. Yeni yerler keşfetme arzusuyla çıktığım bu yolda mekanlardan,otellere, seyahatlerden, organizasyonlara kadar pek çok alanda yeni keşifler yapıyorum.

Leave A Reply