Türkiye’nin Maldivler’i Suluada / Adrasan Gezisi

0

Sezon sonu doğa ile iç içe huzur dolu bir tatil yapmak aynı zamanda Adrasan Koyu’ndan teknelerle uzun zamandır merak ettiğim Suluada’ya gitmek için @adrasan_clubsunvillage geldim.☺️😍

Adrasan ‘nın muhteşem doğasında yer alan Club Sun Village dağ ve deniz manzarasına hakim.👌 Adrasan denizine 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Modern Ahşap evleri ve Selçuklu mimarisi restorantı bulunan havuzlu butik otelimiz ayrıca dünyada eşi bulunmayan ayak izi şeklinde ve parmak kısımları jakuzili olarak tasarlanmış. 


8000 m2 alana kurulmuş bahçe de portakal, hurma, greyfurt, limon birçok meyve ağacı bulunan otelin 27 odası bulunuyor.

Fiyatlar Tam Pansiyon Oda Fiyatı.

Sezonda 800TL, Düşük sezonda 450TL.

Türkiye’nin Maldivler’i Suluada;

  1.  

Türkiye’nin, Antalya’nın ve Akdeniz’in Maldivleri olarak anılan Suluada müthiş biryer.👌 Antalya Adrasan Koyu’ndan tekne ile 45 dakika 1 saatlik yolculuk sonrası Suluada’ya ulaşılabiliyor. Doğal güzelliğiyle Maldivler’e benziyor. 

Bembeyaz kumu ve turkuaz suyuyla tam bir cennet parçası. Suluada’nın kaya yapısı kalsiyum karbonat içeriyor. Buradaki kumun bu kadar beyaz olmasındaki sır ise kumun içinde yaşayan çok sayıdaki “foraminifera” adlı mikroorganizmalar. Adadan çıkan tatlı su nedeniyle taşlar bembeyaz olunca, deniz suyu daha da berraklaşmış bir görünüm alıyor. Hal böyle olunca tropik bir havuz görüntüsü çıkıyor karşımıza. 💙💙

12 kişilik @adrasan_vip_tekne_turu_ ile  koya özel olarak gittik. Özel turlar ve grup şeklinde turlar için Yiğit Kaptan’a ulaşabilirsiniz.

 

Herşey’den uzaklaşmak arınmak, kendi içsel yolculuğuna çıkmak için mükemmel bir ortam.😍 Ayak izi şeklindeki havuzu ile dağ ve deniz manzaralı @adrasan_clubsunvillage otelin jakuzili havuzu çok güzel. 👌👌 Sizlerle benzersiz, farklı otelleri paylaşmaya yıllardır özen gösteriyorum işte @adrasan_clubsunvillage otel bunlardan biri.👌👌 Adrasan Eski adıyla Çavuşköy 2 kilometre uzunluğundaki kumsalıyla Kumluca’ya yakın doğal güzelliklere sahip bir yerleşim birimidir. Ayrıca Türkiye’nin Maldivler’i Suluada’ya ulaşmak için Adrasan’a gelip Adrasan Koyu’ndan Kalkan tekneler ile Suluada’ turu yapabirsiniz.

 

Paylaş:

Yazar Hakkında

Keşif Perisi, tahmin edebileceğiz gibi harika bir keşif rehberi. Yeni yerler keşfetme arzusuyla çıktığım bu yolda mekanlardan,otellere, seyahatlerden, organizasyonlara kadar pek çok alanda yeni keşifler yapıyorum.

Leave A Reply