Türkiye’nin ilk gece pikniği ”Urban Picnic”

0

Urban Picnic için geri sayım başladı…

“Türkiye’nin ilk gece pikniği” Urban Picnic çok yakında başlıyor! 5 – 6 Mayıs’ta Maslak Uniq İstanbul’da gerçekleştirilecek etkinlikte katılımcılar, onlarca farklı tarz ve mutfaktan lezzetin yanı sıra, oyunlar, danslar ve konserlerle eğlenceye de doyacak.  Şehrin ortasında ama şehirden çok uzakta, yeşillikler içinde düzenlenecek bu piknik gerçek bir karnaval havasına bürünecek, İstanbullulara daha önce yaşamadıkları çok farklı bir deneyim sunacak.

Gece pikniği konseptiyle düzenlenen Urban Picnic 5-6 Mayıs tarihlerinde Maslak Uniq İstanbul’un açık alanında gerçekleştirilecek. İki gece boyunca akşam saat 18.00’dan gece 01.00’e kadar sürecek etkinlik İstanbullulara yepyeni ve rengarenk bir deneyim yaşatacak.

Yeşillikler üzerinde her türden lezzet ve karnaval havası

Urban Picnic’te, İstanbul’daki popüler yeme-içme noktalarından seçilecek 40’tan fazla lezzet standının sunacağı özel lezzetler ve farklı içecek markalarının etkinliğe özel ikramları katılımcıları bekleyecek. Türk mutfağından vegan lezzetlere, gastronomik deneyimlerden sokak lezzetlerine kadar onlarca farklı seçenek sınırsız olarak misafirlere sunulacak.

Kır lambaları altında, yeşillikler içinde gerçekleşecek Urban Picnic’te, dileyen dans şovları, oyunlar ve sokak çalgıcıları ile eğlenecek, dileyen hamağına uzanıp şehrin içinde ama şehir karmaşasından çok uzakta olmanın keyfini çıkaracak. Sürpriz hediyelerin katılımcıları beklediği organizasyonda, Cuma gecesi Urban Picnic orkestrası, Cumartesi gecesi ise Pinhani sahne alacak.

Her şey sınırsız, her şey bilet fiyatına dahil

Etkinlikte yeme-içmeden konserlere, şovlardan sürpriz hediyelere kadar her şey sınırsız ve bilet fiyatına dahil olarak misafirlere sunulacak. Urban Picnic biletlerinin fiyatları, günlük 125 TL ve 2 günlük kombine 200 TL olmak üzere iki kategori şeklinde Biletix ’ten satışa sunuluyor.

Proje yönetimi ve organizasyonu Yemek.com ve Hybrid tarafından gerçekleştirilen Urban Picnic’in ana partnerliğini Yemeksepeti ve Renault üstleniyor. Etkinliğin partnerleri arasında Gurme CarrefourSa, Bu Kapağın Altında, Hellmann’s, 24 Kitchen ve Tefal de yer alıyor.

Yemek.com hakkında:

2014 yılında yayına giren Yemek.com, Türk mutfağının klasikleşmiş yemeklerinin püf noktalarından keşfedilmeyi bekleyen mekanlara, liste şeklinde oluşturulmuş eğlenceli konulardan en yeni yemek trendlerine kadar farklı birçok iştah açıcı içeriği bir araya getiriyor. 2017 yılı itibarıyla ayda 12 milyon tekil ziyaretçiye ve 25 milyon sayfa gösterimine ulaşan Yemek.com, 1,2 milyon Facebook fanı ve toplamda 1,5 milyon sosyal medya kullanıcısı tarafından takip ediliyor. Video prodüksiyonunu kendi içinde yapan site, markalarla işbirlikleri dahilinde de içerik, video, liste ve projeler geliştiriyor. Aynı zamanda Urban Picnic gibi yemek festivalleri düzenleyerek, yemekle duygusal bağı olan kişilerle yüz yüze bir araya geliyor. Yemeksepeti’nin sahip olduğu deneyimle hayata geçen Yemek.com, Türkiye’de yemekle özdeşleşmiş en kapsamlı internet mecrası olmayı hedefliyor.  

Hybrid Community hakkında:

2012 yılından itibaren multidisipliner projelere imza atarak yaratıcı bir platform misyonu üstlenen Hybrid, markaları ve deneyimleri, beklenmedik ve yeni formatlarda bir araya getirerek marka iletişimine katkıda bulunuyor. Uluslararası ve ulusal pek çok prestijli projenin tasarım, etkinlik, içerik, iş geliştirme, trend analizi, pr, online – offline iletişim ve sponsorluk kanallarını yöneterek; iletişiminin tüm alanlarını kapsayan bir partner olarak markalarına, konsolosluklara ve kurumlara hizmet veriyor. Hybrid, gastronomik deneyimlerin ağırlıkta olduğu projeleri ile tüm şehre yaratıcılık, lezzet, heyecan ve mutluluk dağıtmaya devam edecek…

Bilgi için:

Contactplus+ İletişim Hizmetleri

Diğdem Oğuz

digdemo@contactplus.com.tr

Tel : 212 229 76 26

Paylaş:

Yazar Hakkında

Keşif Perisi, tahmin edebileceğiz gibi harika bir keşif rehberi. Yeni yerler keşfetme arzusuyla çıktığım bu yolda mekanlardan,otellere, seyahatlerden, organizasyonlara kadar pek çok alanda yeni keşifler yapıyorum.

Leave A Reply